Revolution Slider Error: Slider with alias nas-tim not found.
Maybe you mean: 'newhome21' or 'main' or 'Linkhome'

Historija i Misija

Škola za strane jezike i informatiku POLIGLOT osnovana je u Sarajevu 1940. godine. Prva škola za učenje stranih jezika pojavila se kao potreba društvu i pojedincu za osobnim usavršavanjem. Dugogodišnja tradicija uspjeha na koju je naša škola ponosna, danas pruža najkvalitetnije i najefikasnije usluge za osobni razvoj.

Naša je misija pružiti polaznicima kvalitetnu nastavu, te postizanje visoke razine samopouzdanja prilikom korištenja stranog jezika i novih izazova u svijetu tehnologije. Hiljade polaznika pohađalo je naše kurseve koje organiziramo za sve dobne skupine.

Tim i Organizacija

U školi djeluje visoko motivirana ekipa profesora/profesorica koji redovno posjećuju stručne seminare u našoj domovini i inostranstvu da bi uspješno usavršili i nadopunili svoje znanje.

Kurseve organiziramo iz engleskog i njemačkog jezika, italijanskog, turskog, španskog i francuskog jezika, te kurseve iz informatike. Kurseve iz bosanskog jezika organiziramo za strane državljane.

Programi i Certifikacija

MEĐUNARODNO PRIZNATE DIPLOME

Programi pohađanja nastave iz jezika i ispiti koji se pohađaju nakon završenog kursa usklađeni su s europskim kriterijima vrednovanja znanja prema zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (CEFR).

Multimedijalne učionice, savremene i profesionalne metode nastave, odlični tehnički uvjeti, te visoka kvaliteta našeg djelovanja, samo su neki od razloga da se odlučite baš za nas.

Naš Tim

Škola za strane jezike i informatiku vam predstavlja svoj tim profesionalaca.
Profesori/Profesorice koji/koje rade u Poliglotu imaju dugogodišnje iskustvo podučavanja ljudi koji žele da svoj život obogate znanjem jednog ili više stranih jezika.
Visoko obrazovani tim profesionalaca će vam pomoći u savladavanju svim prepreka u učenju stranog jezika, tako da ćete za veoma kratko vrijeme govoriti na nekom od vaših omiljenih stranih jezika.

 

Meris Nikšić

Meris Nikšić

Profesor Njemačkog Jezika
Posao predavača mi pričinjava zabavu i zadovoljstvo....
Đenita Resić

Đenita Resić

Profesorica Njemačkog Jezika
Biti profesor jedno je od najizazovnijih i najljepših zanimanja....
Almira Majstorić

Almira Majstorić

Profesorica Njemačkog Jezika
Imala sam i imam cilj učiti, naučiti, a zatim znanje draga srca Vama prenijeti...
Aldina Raščić

Aldina Raščić

Profesorica Njemačkog Jezika
Biti predavač je čast, privilegija i najljepši način širenja dobrog među drugima...

Poliglot u Brojkama

0 + Studenata
0 Programa
0 Jezika
0 Intenzivni kursevi
0 Kursevi Informatike

Naši Partneri